Stress

Sätt för män att minska stress

introduktion • 1 Introduktion • 2 1. Träning • 3 2. Få mer sömn • 4 3. Hjälpa andra • 5 4. Gå Off the Grid • 6 5. Meditera • 7 6. Har Sex • 8 7. Gå till arbete • 9 slutsats det finns fler skäl än någonsin för en man att vara stressat.

Amerikanska  företag förvänta sig mer av sina anställda men erbjuder några av de minsta mängder semestertid i världen. Konstant anslutningen av Facebook och SMS gör upprätthålla relationer en 24/7 samhälleliga trycket. De olika ekonomiska krav på en 2000-talets människa är större än någonsin.

Tack och lov, det finns fortfarande många sätt att minska stress utan att sluta ditt jobb eller kasta bort din smartphone. Dessa sju förslag har alla en märkbar effekt på dina stressnivåer. Det bästa med dem? De kommer inte att kosta dig ett öre.

Träning det är sant att endorfin release från motion är en av de enklaste sätten att minska stress och ångest. Gå för en körning eller en cykeltur kommer att släppa spänningar som byggs upp från en lång dag på jobbet. Spela ett konkurrenskraftigt spel av basket eller fotboll kan lindra den frustration som du har i dina egna relationer.

Om du kämpar för att göra tid för motion, prova att gå med en fitness klass eller fritidsverksamhet team med regelbundna mötestider. Regelbundenheten i dessa händelser kommer att se till att du får tid för din hälsa och wellness.

Få mer sömn du kanske tror att du mår bättre efter stannar uppe till slut det stora uppdraget, men jobbar sent på att offra sömn kommer faktiskt minska kvaliteten på ditt arbete och ställa dig upp för ännu mer stress nästa dag.

Göra en pakt med dig själv att få minst 6 timmars sömn per natt, oavsett vad som är på din agenda eller hur mycket arbete är staplade på ditt skrivbord. Den klarhet som du får från en uppfriskande natts sömn gör att du kan arbeta effektivare nästa dag och din stack av uppdrag kommer att försvinna innan du vet.

Om du kämpar för att somna när jag upplever stress, prova att lägga en avkopplande aktivitet till din nattliga rutin. Läsa en bok eller tidskrift, utövar i kvällen, eller titta på ett avsnitt av din favoritserie är alla effektiva sätt att varva ner innan sängen.

Hjälpa andra Todd Stocker säger att ”hjälpa andra är den hemliga sås till ett lyckligt liv”. När du arbetar ständigt med att övervinna stress och hjälpa dig själv, kan att hjälpa andra vara sista på ditt sinne. Men kan belöningen från göra några välgörenhetsarbete eller hjälpa en vän vara värt att lägga på en ordinarie plats i kalendern.

Det finns otaliga välgörenhetsorganisationer att matcha ens intressen och talanger. Bygga ett hem med Habitat for Humanity, volontär på en lokal djur rädda eller servera mat på ett härbärge är alla givande möjligheter för filantropi. Din volontärarbete behöver inte vara så formellt som arbetar med välgörenhet; hjälper en vän flytta eller hjälper en granne med varvet arbete är lika givande och sker i din egen stadsdel.

Gå Off the Grid mellan SMS, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat och dejting appar som fnöske och OKCupid, vi är ständigt överösta med information och inbjudningar. Att hålla med kompislistan växande sociala liv och en ständig fruktan av saknas in gör ännu en blick på telefonen en stressande situation. Tyvärr, detta åtagande för personliga enheter gör det mycket mer sannolikt att du kommer gå miste om något fantastiskt händer mitt framför ögonen.

Ägna några timmar i veckan att gå helt tech-mindre: ingen laptop, ingen iPad, inga mobilen. Att ta bort dig själv helt från din virtuella världen får du oöverträffad klarhet i din verkliga världen. Gå en lång promenad utan trycket till Instagram underbara strömmen du hitta. Träffa en gammal vän till middag och njuta av deras sällskap utan att titta på telefonen (och välja en restaurang utan TV hänger i varje hörn). Din regelbunden utsättning från sociala medier kommer att lindra stress och bryta några av dina dåliga vanor för resten av veckan.

Meditera det kanske låter kliché, men meditation är en av de äldsta och mest effektiva sätten att minska stress. Tar minst 15 minuter kommer en dag att koncentrera sig på fokus och andning skärpa dina sinnen och rensa tankarna för en lång dag av produktivitet.

Din meditation praxis kunde vara så enkelt som att sitta i ett tyst rum i en halvtimme och andas djupt. Om du är religiös, hjälper att göra daglig tid för bön dig att förbli centrerade för resten av din dag. För att lägga till en fysisk komponent, gör öva yoga att du kan meditera samtidigt ger dig en full body workout. Experimentera för att hitta vad som fungerar bäst för dig och sedan känna lindring av regelbunden meditation.

Ha Sex som träning, att ha sex utgåvor endorfiner som omedelbart får dig att må bättre och minska ångest. Fysisk kontakt med en älskad är ett bra sätt att öka din komfort och eliminera stressande känslor. Upprätthålla en hälsosam sexuell relation med din partner är en viktig del av din lycka, och stabiliteten i en regelbunden älskare kommer att bidra till att minska ångest i andra aspekter av ditt liv.

Du behöver inte frukta om du inte har ett konsekvent sexpartner! Den fysiska fördelar av kön är lika givande med onani och du kan göra det på ditt eget schema. Om det inte finns utrymme i schemat för en två timmars träning, kan tar tio minuter för ditt eget välbefinnande vara näst bästa.

Promenad till jobbet en ofta unconsidered orsak till stress är den dagliga pendla till jobbet. Trafik och kollektivtrafik kan orsaka daglig huvudvärk och de åstadkomma ofta en särskilt intensiv känsla av frustration. Du kan enkelt lindra denna stress genom att gå eller cykla till jobbet.

Fördelarna med att gå till arbetet sträcker sig bortom fysisk kondition. Hittar du att du har lite att göra på din promenad men tror eftertänksamt och njuta av världen omkring dig. Med denna extra tid för dig själv kan du börja din arbetsdag känner sig avslappnad och uppfriskad.

Om du inte bor inom gångavstånd från ditt kontor eller inte har tillräckligt med tid för en 30 minuters promenad, arbete prova budgetering lite extra tid och parkering några extra block borta från. Även en extra fem minuter av tydlighetsskäl kan göra skillnaden för din dag!

Slutsatsen att ta tid för dig själv och minska stress bör inte vara ett val, det bör vara en prioritering. De skadliga effekterna av stress kan inkludera:  ökad hjärta och blod tryck;

 viktökning;

 Värk och trötthet.

 Ökad risk för sjukdom och skada.

Med så många lätt alternativ att minska stressen i ditt dagliga liv, du inte har råd att inte ta hand om dig. Undersöka orsakerna till stress i ditt liv och se vad kan elimineras och vad som behöver hanteras. Gör en plan för hur du ska förbättra ditt liv och checka in regelbundet på dina mål och strategier. Innan du vet det, kommer du att office roll modell för stressfri levande!