Om oss

Om oss

Vårt mål att göra hälsa och fitness uppnåeliga, prisvärd och lättillgänglig.

Skapad för att hjälpa dig att leva ett bättre, lyckligare, friskare liv.

Vi anser att fitness ska vara tillgänglig för alla, överallt, oavsett inkomstnivå eller tillgång till ett gym. Det är därför vi erbjuder hundratals gratis, fullängds träning videor, mest prisvärda och effektiva träningspass program på webben, matsedlar och bra hälsa, näring och fitness information.

Vi tror på opartisk, gimmick-fri, forskning-backed information det enda som vi stöder är äta obearbetade, hela livsmedel, och arbetar för en stark, frisk kropp. Som ett företag tror vi att bra saker händer när du sätter människor före vinst.

  • DRIVS av från oss har nått tiotals miljoner i världen, allt från mun till mun; lycklig tittare dela vårt innehåll med familj och vänner.
  • PROGRAM som fungerar som våra träningsplaner använda våra online fitness kalender för att tillhandahålla detaljerad, dag-för-dag planer, att skapa otroliga, hållbara resultat.
  • 500 + gratis träning över 500 gratis träning varierar från 10-85 minuter lång, från nybörjarnivå till elitidrottare, från HIIT till Pilates och styrketräning kroppsvikt.

Leave a Reply